Pronájem bytu 3+1 65 m², Olomouc

18 000 Kč za měsíc G + zálohy na služby a energie, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Czech Trend s.r.o.

Czech Trend s.r.o.

Olomouc, Wellnerova 1215/1

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám pronájem slunného bytu 3+1 o výměře 65 m2 umístěného v 6. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Bytová jednotka, která prošla částečnou rekonstrukci je orientovaná na východní stranu. Dispozice bytu nabízí vstupní chodbu, jejíž součástí je prostorná vestavění komora; velký světlý obývací pokoj, z něhož se nachází přímý vstup na lodžii s výhledem do vnitrobloku; kuchyně s kuchyňskou linkou a prostorem pro jídelní stůl; ložnice; pokoj; koupelna s vanou a samostatné WC. Neprůchozí pokoje, zděné bytové jádro. Byt se pronajímá nevybavený (bez sedací soupravy, ledničky, jídelního stolu a postele), po domluvě s majiteli je možné zajistit lednicí, pračkou a sušičkou. K bytu náleží sklepní kóje o výměře 3 m2 v suterénu domu. Náklady na bydlení činí cca 4.000,- Kč plus elektrická energie. Při podpisu nájemní smlouvy skládá budoucí nájemce peněžitou jistotu ve výši dvou měsíčních nájmů, nájem včetně služeb na daný měsíc a provizi RK.
Pro rodiny s dětmi je v bezprostřední blízkosti domu dětské hřiště, základní i mateřská škola. V dosahu možnosti pohybových aktivit - běh, kolo, inline brusle nebo chůze. Centrum města je vzdálené necelé 3 km. V okolí je možné vybrat z široké nabídky obchodů, restaurací, kaváren či služeb. Skvělá je i dostupnost MHD.
Jedná se o velmi žádanou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností poskytující komfortní bydlení. V případě zájmu o prohlídku nemovitosti kontaktujte realitního makléře. Do neděle 22.9.2024 prosím pouze sms nebo e-mailový kontakt.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Balkóny Lodžie
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 2658
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 65 m²
Patro 5
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Czech Trend s.r.o.

Olomouc, Wellnerova 1215/1

Zobrazit kompletní nabídku RK

Czech Trend s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist